Gumi24.bg

Автомобилни новини

С какви гуми трябва да се карат различните модели Мерцедес

С какви гуми трябва да се карат различните модели Мерцедес

Вероятно много собственици на автомобили Мерцедес се питат какви точно гуми да изберат, в което влиза и резервната патерица, която обикновено е по-малка по диаметър гума. Трябва да ли да имаме датчик за следене на налягането, какви модели ще открием онлайн в gumi24.bg?

Най-популярните модели Мерцедес и подходящите за тях гуми

Към днешна дата, колите под марката Мерцедес са много предпочитани от множество шофьори, но често настъпва объркване относно избора на подходящите гуми за съответния модел. Ето защо по-долу ще Ви представим кратък списък на най-популярните модели:

  • ML;
  • W203;
  • W210;
  • C220;
  • E класа.

Както знаем, всеки от моделите на мерцедес си има и свои подразновидности, така че е трудно да се споменат конкретни размери и модели. Важно е обаче да притежават датчик за налягането, който в реално време ще Ви известява за стойността на налягането в гумите.

Таблица за налягане на гумите на Мерцедес

Обърнете внимание на патерицата

Патерицата представлява по-малка по размер резервна гума, обикновено стояща в багажното отделение на автомобила. Тя е значително по-лека от обичайните аналози и е предназначена за временно придвижване на колата до най-близкия сервиз за гуми. Максималната скорост, с която можете да карате с нея, е 80 км/ч и тя няма датчик на налягането.

В случай на нужда от помощ при избора или необходимост от смяна или поправка, непременно се свържете с нас. Резервната патерица бързо се слага и премахва, но нейното предназначение е да се придвижите до най-близкия пункт за отстраняване на неизправността.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *